ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ Θα σας ενημερώσουμε όταν θα υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα για το συγκεκριμένο προϊόν.
Email  

Μεταφορικά

Τρόπος – Χρόνος – Κόστος αποστολής και παράδοση των προϊόντων

 

 

Κόστος αποστολής

1.Οι παραδόσεις των προϊόντων για την Ελλάδα για αγόρές άνω τών 35.00€ ειναι δωρεάν μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ COURIER εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.Γία αγόρες κάτω τών 35.00€ η χρέωση είναι 2.00€.

*Δωρεάν αποστολή σε όλες τις τσάντες ανεξάρτητου ποσού.

*Eξαιρούνται προϊόντα τα οποία δεν είναι ετοιμοπαράδοτα ,θα αναγράφεται ο επιπλέον χρόνος παράδοσης σε κάθε προϊόν.

 

2.Οι παραδόσεις σε χώρες εκτός Ελλάδος οι χρεώσεις έχουν ως εξής:

  1. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 120 €!
  2. Για παραγγελίες κάτω των € 120 το κόστος αποστολής είναι € 9,50 για χώρες της Ευρωπαϊκης ένωσης.
  3. Αποστολή μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό η αντικαταβολή δεν είναι αποδεκτή για αποστολές εκτός Ελλάδος.
  4. Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται εντός 5-15 εργάσιμων ημερών για παραδώσεις εκτός Ελλάδας

 

3.Οι παραδόσεις σε χώρες εκτός Ελλάδος & Ευρωπαϊκης ένωσης:

1.Το συνολικό κόστος αποστολής εμφανίζεται μόλις δώσετε τα στοιχεία σας, υποδηλώνοντας την χώρα αποστολής.

Παράδοση των προϊόντων

Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται το αργότερο εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της φόρμας παραγγελίας σας (κατά τις ώρες 9:00 – 17:00) από την εταιρεία ταχυμεταφορών στη διεύθυνση που μας ορίζετε στη φόρμα παραγγελίας,εκτός των μη ετοιμοπαραδων προϊοντων . Προς διευκόλυνση όλων, παρακαλείστε να ενημερώνετε σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (επωνυμία εταιρείας, όροφο, αριθμό γραφείου κλπ), όπου τούτο χρειάζεται. Για λόγους ασφάλειας συναλλαγών, μπορείτε να παραλαμβάνετε τα προϊόντα που αγοράσατε μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας στον υπάλληλο της ως άνω εταιρείας ταχυμεταφορών.

Η www.fashion moi.gr δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβούντες οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας ή τυχηρών. Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, θα σας ενημερώνουμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο , προκειμένου να μας δηλώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε, υπό τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση αντικαταβολής, υπάρχει επιπλέον κόστος 2,50 Ευρώ.

Το συνολικό ποσό που θα υπολογισθεί με βάση τα παραπάνω εμφανίζεται, μόλις δώσετε τα στοιχεία σας, υποδηλώνοντας την χώρα αποστολής.

Σημείωση:Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 12:30 (ώρα Ελλάδας), επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας τις επεξεργαζόμαστε την επομένη. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 12:30 (ώρα Ελλάδας) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.